Jom lawat ke Avenue K Shopping Mall dengan tema perayaan ‘Candy Wonderland!’

  • November 10, 2023
  • 2 min read
Jom lawat ke Avenue K Shopping Mall dengan tema perayaan ‘Candy Wonderland!’

Kuala Lumpur, Malaysia – 10 November 2023 – Pusat Beli-belah Avenue K memeriahkan perayaan Krismas dengan tema ‘Candy Wonderland’ , bersedia untuk pengunjung dari 10 November hingga 31 Disember.

Melangkah ke dunia Candy Wonderland di Pusat Beli-belah Avenue K yang menggabungkan kegembiraan musim ini dengan keseronokan membeli-belah.

Sebagai tanda penghargaan Avenue K Shopping Mall mempersembahkan ganjaran dan penebusan yang menarik peluang untuk ahli AK App sepanjang acara.

Dari diskaun eksklusif hingga ke giveaways, pusat membeli-belah ini bertujuan untuk menyebarkar kesyukuran yang sinonim dengan Krismas Ahli AK App yang berbelanja RM500 ke atas dalam kombinasi maksimum 2 resit boleh menebus Samba Brazilian Steakhouse baucar bernilai RM100.

Bukan itu sahaja, kerana lima pembeli bertuah boleh memenangi hadiah daripada C.Michael London dan Leather Avenue.

Pembalut hadiah percuma juga disediakan, selaras dengan musim Krismas ini, jadi jangan risau untuk membeli-belah di Avenue K!

Selain itu, rentak berirama pada perayaan, Avenue K Shopping Mall akan menampilkan persembahan muzik oleh Primrose Hill Active Learning dan hiburan secara langsung oleh Kelab Belia Setiakawan.

Berhiburlah dan menarilah bersama Santarina, bertemu dan menyapa Santa Claus sendiri yang akan meronda di pusat membeli-belah sambil menghulurkan cenderahati.

Pembeli boleh mengambil bahagian dalam pertandingan foto/video Facebook, di mana tiga daripada yang paling kreatif peserta akan memenangi hadiah bernilai RM150.

Peserta yang bersemangat boleh pergi ke empat lokasi khusus di Pusat Beli-belah Avenue K, iaitu Pokok Krismas Gergasi di Tanah Atrium Tingkat, Tangga DI ATAS di Aras 3, Taman Acara di Aras 4 Atas Bumbung dan Sudut Kreatif di aras level UC/C.

Takut kesesakan pada waktu Krismas? Kod promosi RM5 “AVENUEKRIDE” disediakan untuk yang pertama 1,000 pembeli yang menempah perjalanan dengan airasia Ride.

Baucar eksklusif dan hadiah percuma disediakan oleh penyewa di Avenue K Shopping Mall untuk ahli AK App.

Untuk senarai penuh penyertaan, sila layari laman web Avenue K Shopping Mall. Jadi jangan berlengah! Serlahkan semangat Krismas anda hari ini dengan mengunjungi Pusat Beli-belah Avenue K, Candy Wonderland keseronokan yang manis-manis menanti anda! Bawa ahli keluarga dan anak-anak untuk merasai pengalaman baru ini! – UTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *