DOLLA TERUJA DAN BERBESAR HATI KONGSI PENTAS DENGAN ARTIS K-POP BERNAMA BESAR DI SEEN FESTIVAL IN KUALA LUMPUR 2023

 • January 26, 2023
 • 2 min read
DOLLA TERUJA DAN BERBESAR HATI KONGSI PENTAS DENGAN ARTIS K-POP BERNAMA BESAR DI SEEN FESTIVAL IN KUALA LUMPUR 2023

 • Kuala Lumpur, 26 Januari 2023 – Membuka lembaran kerjaya tahun ini, Dolla terus jadi rebutanberaksi di pentas membabitkan artis antarabangsa. Sabtu ini, Dolla bakal memeriahkan SeenFestival in Kuala Lumpur 2023 bersama bintang sensasi K-Pop iaitu NCT DREAM, WayV, KARDdan ALICE.Dianjurkan CM Live, konsert bermula jam 6 petang di Arena Axiata, Bukit Jalil itu sememangnyadinanti-nanti peminat gelombang K-Pop tempatan. Sekali gus, ia bakal menjadi platform terbaikbuat Dolla meraih pengikut baharu serta tunjukkan bakat luar biasa sebagai penghibur.Dolla yang dianggotai Sabronzo, Syasya, Angel dan Tabby semestinya sangat berbesar hati dansudah tidak sabar menghiburkan semua yang hadir pada acara itu nanti. Menurut mereka, ia satupeluang keemasan yang cukup dinanti mereka.
 • “Kami merasa sangat bangga apabila dibariskan dengan penghibur hebat dari Korea Selatan.
 • Dapat berkongsi satu pentas dengan nama-nama handalan itu adalah impian yang sangat kamiidam-idamkan sejak ceburi bidang muzik.
 • “Peluang ini amat bermakna secara peribadi buat kami sebagai artis yang masih merangkak
 • kukuhkan nama. Ia satu pengiktirafan terbesar untuk karier kami apalagi memang cita-cita Dollaingin tembusi pasaran antarabangsa lagi,” kata mereka.Kumpulan yang terkenal dengan lagu-lagu hit termasuk Watch Me Glow, Impikan, BAD, danBerani itu berjanji bakal tampilkan persembahan jauh lebih bertenaga. Ini kerana, mereka harusbuktikan penghibur tempatan juga berbisa.
 • “Kami mahu pamerkan corak persembahan yang setara dengan kualiti antarabangsa
 • sebagaimana artis K-Pop. Kami juga mengintai peluang untuk saling berkenalan dengan bintangKorea yang ada nanti demi luaskan jaringan,” kata mereka.
 • SIARAN MEDIA
 • Hampir tiga tahun ditubuhkan, pelbagai pencapaian sudah diraih Dolla dan profil karier merekasangat membanggakan. Kesungguhan empat gadis itu pamerkan mutu penghibur bertaraf duniasentiasa menjadi pujian.Cukup menyerlah kerana personaliti berani serta gaya fesyen terkini, mereka kerap jadi buruanpelbagai jenama gergasi untuk menjadi duta mahupun jurucakap. Karier seni mereka tidakpernah sepi kerana konsisten lancarkan lagu dari semasa ke semasa.Jika tiada aral, mereka berhasrat mahu melancarkan lima single baharu sepanjang tahun ini danpemilihan lagu sesuai sedang dibuat. Dolla memang berusaha untuk sentiasa merancang telitikarier muzik serta perancangan besar yang masih diatur rapi.Sementara itu, Seen Festival in Kuala Lumpur 2023 akan menampilkan pentas berbentuk T. Iabagi memudahkan peminat mendekati idola mereka selain merasai detik yang menggembirakanapabila dapat bertentang mata dengan artis pujaan mereka itu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *