Life is For Fun! Miniso PINK STORE kini dibuka di Pavilion Bukit Jalil, Ilham kolaborasi bersama Barbie.

  • June 15, 2024
  • 6 min read
Life is For Fun! Miniso PINK STORE kini dibuka di Pavilion Bukit Jalil, Ilham kolaborasi bersama Barbie.

Pelbagai Siri IP Dun Dun Chicken, BT21, Minions, Pokemon Menanti Anda!

(Kuala Lumpur, 15 Jun) – Siapa tidak suka dengan warna kegemaran ramai iaitu merah jambu, jadi MINISO PINK STORE kini dibuka di Pavilion Bukit Jalil pada 15 Jun 2024 dengan menampilkan warna perhiasan dan cat kedai berwarna merah jambu! Sesuai dengan temanya iaitu Life is for fun!

Dalam siri MINISO PINK STORE ini mengetengahkan pelbagai produk, dari mainan kanak-kanak, produk elektronik, makanan ringan, produk kebersihan, minyak wangi, sehingga ke barangan kecantikan diri seperti lipstik!

Memperkenalkan Siri IP Laris dan Produk Terhad Secara Eksklusif Pengurus Besar Miniso Malaysia, Jerry Gong, berkata, “Sebagai jenama kedai barangan kehidupan paling trendy masa kini, Miniso berpegang pada tujuan “Life is for Fun”, yang menggalakkan ‘Falsafah Kegembiraan’.

“Kali ini, kami memperkenalkan jenama IP yang popular di pasaran, dengan harapan dapat memberikan pengalaman membeli-belah yange lebih segar kepada pengguna dan menjadikan kedai ini sebagai mercu tanda baharu yang menonjol di Malaysia, sekaligus mengalu-alukan orang ramai untuk datang menjelajah!”

Oleh itu, datanglah beramai-ramai, tak kisah lah siapa anda, orang tua yang berusia 70-an, atau seorang dewasa yang berusia 45 tahun, atau seorang kanak-kanak berusia 5 tahun, MINISO PINK STORE ini tidak akan gagal untuk mengejutkan anda dengan produk-produknya dan mampu memberikan pembeli pengalaman yang menyeronokkan.

Setiap produk yang dihasilkan oleh MINISO adalah berkaitan dengan kehidupan seseorang, sebagai contoh, siri “Blind Box” MINISO yang popular di seluruh dunia, bukan sahaja mencipta kejutan untuk pengguna tetapi juga memberi mereka rasa gembira.

Beliau turut berharap Miniso akan mempertimbangkannya sebagai duta jenama bagi Malaysia.

Miniso diasaskan pada tahun 2013, telah berkembang pesat selama 10 tahun dan kini menjadi antara jenama kedai global yang sangat digemari, sentiasa memfokuskan kepada barangan keperluan harian, Miniso yang telah lama bertapak di pasaran Malaysia telah menjadi kesukaan ramai.

Kini, Miniso mengumumkan pembukaan besar cawangan seluas 3,700 kaki persegi! Pelbagai Siri IP seperti Dun Dun Chicken, BT21, Minions dan Pokemon boleh didapati di sini!

Store terbaru ini mampu menarik pengunjung dengan dekorasi berwarna merah jambu yang ceria, mencipta suasana impian yang selaras dengan intipati patung ikonik.

MINISO PINK STORE ini membawa tema kesempurnaan warna merah jambu dengan reka bentuk yang menarik diilhamkan oleh kolaborasi MINISO dengan Barbie.

Dengan pelbagai produk IP baru yang trendy dan suasana dalam kedai yang meriah, ia seolah-olah menggambarkan matlamat kegembiraan MINISO sekaligus mencipta detik-detik yang tidak dapat dilupakan para pembeli di Malaysia.

MINISO Group adalah jenama gaya hidup global yang menawarkan pelbagai produk gaya hidup yang berasaskan pelbagai reka bentuk.

Syarikat ini menawarkan pengguna terutamanya melalui rangkaian kedai MINISO yang luas sekaligus mempromosikan pengalaman membeli-belah yang santai, seperti mencari harta karun yang menarik dan penuh dengan kejutan yang menyenangkan sesuai bagi semua peringkat umur.

Reka bentuk yang estetik, berkualiti dan mampu milik adalah teras yang perlu ada bagi setiap produk MINISO, dan Syarikat ini akan terus mengeluarkan produk-produk dengan kualiti ini dengan lebih kerap.

Sejak pembukaan kedai pertama di China pada tahun 2013, Syarikat ini telah membina jenama “MINISO” sebagai sebuah jenama kedai yang diiktiraf dengan kewujudan rangkaian kedai yang besar dan luas di seluruh dunia.

Dan anda boleh menemui semuanya di MINISO PINK STORE! Lebih dari itu, produk-produk ini datang dengan pakej cantik dan harga yang berpatutan.

Namun harga dan kualiti bukanlah satu-satunya kelebihan yang dimiliki MINISO. Mereka turut memiliki kelebihan dari segi reka bentuk moden sebagai contoh lampu meja sederhana, yang didatangkan dengan bentuk zirafah yang menarik dan menyenangkan.

Dalam pembukaan kali ini maskot watak IP ikonik Miniso, Penpen si Penguin, akan memberi belon kepada kanak-kanak, kehadiran dan persembahan DJ Show oleh Suicide J, Persembahan Tarian Singa, Permainan Plinko, Popcorn & Gula-Gula Percuma, Belon Percuma dan Baucar turut akan diberikan secara Percuma.

Selain itu, artis tempatan terkenal Fiqrie juga akan turut hadir untuk berinteraksi dengan peminatnya. Menurut Fiqrie Miniso sentiasa menjadi kedai yang sering dikunjunginya dan beliau sangat teruja untuk bekerja sama dengan jenama kegemarannya ini.

Pilihan Produk Terhangat:

Siri Patung Plush DunDun Chicken:

Siri patung plush ini menggabungkan rekaan buah-buahan seperti pisang, tembikai dan ayam. Penampilannya yang comel, sentuhan lembut, dengan fabrik mesra kulit la menjadi adalah pilihan yang baik untuk hiasan rumah dan hadiah.

Siri BT21:

Bersedia untuk menari ke dunia BT21 yang menggembirakan, dibawakan oleh MINISO! SETIAP watak unik dari BT21, yang dicipta bersama bintang global BTS, berada di sini untuk menambah keceriaan dan kreativiti ke dalam kehidupan harian anda.

Dari KOYA yang mengantuk hingga COOKY yang bertenaga, rakan-rakan comel ini muncul pada produk eksklusif MINISO. Temui patung plush yang akan menceriakan bilik anda, aksesori trendy untuk menambah gaya fesyen anda, dan alat tulis yang menarik bagi menjadikan kerja sekolah sesuatu yang lebih menyeronokkan. Selami dunia BT21 dan biarkan kegemaran anda membakar semangat anda – dan inilah masa untuk membawa pulang kawan-kawan cool inil

Siri Minions:

Produk bertemakan Minions seperti botol air termasuk botol vakum, cawan keluli tahan karat bersaiz besar yang didatangkan dengan straw, cawan botol susu dengan keluli tahan karat, kotak penyimpanan tiga kompartemen, payung pelindung matahari, beg mesra alam, bantal U berbentuk memori, gantungan kaset dan mainan hiasan boleh didapati di sini. Dapatkan kegembiraan dan kesegaran dalam setiap tegukan. Tetap segar dan ceria dengan teman-teman comel ini di mana sahaja anda pergi.

Siri Pokemon:

Masuki dunia Pokemon yang mempesona dengan Miniso! Bersedia untuk terpesona dengan koleksi unik yang menggabungkan watak-watak Pokemon kegemaran anda dengan daya tarikan Miniso yang tidak dapat disangkal. Sama ada anda menyukai Pikachu, Charmander, atau Squirtle, kami ada sesuatu yang istimewa untuk anda.

Temui patung plush yang sempurna untuk dipeluk, aksesori cool untuk meningkatkan gaya anda, dan hiasan rumah yang membawa keseronokan Pokemon ke dalam bilik anda. Bawa pulang pengembaraan ini dengan produk-produk Pokemon yang comel – mereka menunggu untuk menjadi kawan baru anda.

Siri Barbie:

Produk IP Barbie dibawa ke Malaysia buat kali pertama, termasuk koleksi minyak wangi Barbie Ballet Eau de Parfum yang baru. Cermin solek yang praktikal, beg jeli berbentuk jam pasir, beg makan tengah hari, beg penyimpanan, beg solek, kuku tiruan, sikat, produk solek, cawan vakum dan banyak lagi, pastinya akan membuat anda tenggelam dalam dunia Barbie.

Siri Kecantikan:

Selami koleksi cermin kompak, beg solek yang comel, dan warna kuku yang menarik yang menjanjikan untuk menambah kegembiraan pada rutin kecantikan anda. Sama ada anda bersiap untuk tarian sekolah atau sekadar menceriakan solekan harian anda, MINISO Beauty mempunyai segala-galanya untuk memastikan anda kelihatan hebat. Keluarkan gaya glamor anda dan biarkan personaliti anda bersinar dengan MINISO! Jenama kerjasama termasuk Skintific, Y.O.U, Dazzle, BNB, Wardah, IN2IT, Into You, KissMe, 16 Brand, BBIA, Dododots dan Bone Idol Beauty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *