Gamaro Chicken Tawar Keunikan ‘Street Food’ Korea

  • March 22, 2024
  • 2 min read
Gamaro Chicken Tawar Keunikan ‘Street Food’ Korea

Gamaro Chicken & Burger menyediakan pelbagai menu makanan popular Korea iaitu seperti 1 ekor ayam tanpa tulang rangkaian burger, ayam goreng, tteokpokki dan air soda sparkling.

Mesra Muslim dan telah mendapat Sijil halal. Rasa makanan juicy, crunchy dan sedap! Setiap gigi tan adalah cetusan kegembiraan dan setiap saat anda dapat Merasai kelazatan makanan di Gamaro!

Gamaro Dakganjung adalah ayam goreng tanpa tulang boleh dipilih dengan dengan dua jenis cara masakan iaitu signature, crispy atau oven – roasted.

Pelbagai perisa yang boleh dipilih seperti original, prinking, soy garlic, sweet chili, spicy, monster, honey soy, black soy dan chili mayo. Banyak Pilihan kan?? Memang best. Oh ya, boleh add on rice cake dan melting cheese jugak tau.

Untuk burger pula, saiz nya memang besar dan rangup. Datang dengan dua jenis iaitu crispy dan oven roasted dengan perisa classic, soy garlic, sweet chili, double cheese, monster, black soy dan chili mayo. Setiap set datang dengan fries!

Side menu juga tidak kurang hebat ya! Dengan keenakan toppokki, rapokki, fries dan nasi, siap boleh pilih perisa tambahan lagi tau.

Air Jumbo Sparkling Yuja, Aloe Vera, Lemon dan Hawaian Blue, Soft Drink dan Mineral Water.

Gamaro Chicken Rice Set, boleh pilih spicy, monster dan soy garlic.

Jom tengok menu-menu dia dibawah!

Jom Datang Sekarang!

Gamaro Chicken

Lot G110, The Curve, Jln PJU 7/3, Mutiara Damansara, 47820 Petaling Jaya, Selangor

10 pagi sehingga 10 malam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *