Makanan Sunnah Kurma Ajwa Dari ‘Raudah Dates’ Lain Daripada Yang Lain! Dapatkan di PWTC pada 11 hingga 14 Januari

  • January 7, 2023
  • 2 min read
Makanan Sunnah Kurma Ajwa Dari ‘Raudah Dates’ Lain Daripada Yang Lain! Dapatkan di PWTC pada 11 hingga 14 Januari

KUALA LUMPUR: Syarikat Seri Dagang Enterprise mengeluarkan produk makanan sunnah yang telaris di pasaran seperti Kurma Ajwa, Saffron, buah Zaiton, buah TIN, Madu SIDR dan lain-lain lagi.

Pengasasnya, Datin Siti Salina binti Salim dan Puan Zaiton berkata, Matlamat RAUDAH DATES pada tahun 2023 iaitu melahirkan lebih ramai 1000 pengedar sebagai rakan kongsi usahawan yang akan bersama memasarkan ke seluruh Malaysia dengan kerjasama Rayyan Media Network dilantik sebagai pemasaran digital.

Para pengunjung yang berminat untuk merasai Kurma Ajwa boleh mendapatkan di ruang legar PWTC sempena Perhimpunan Agung UMNO (PAU) 2023 yang berlangsung dalam masa terdekat ini.

Umumnya tahu, bahawa Kurma Ajwa merupakan makanan kesukaan Nabi Muhammad SAW, serta mengandungi pelbagai khasiat yang sudah terbukti sejak turun-temurun!

Kurma menawarkan begitu banyak manfaat kesihatan yang sangat penting bagi kita untuk memakannya! Dan hakikat bahawa rasa manis semulajadi kurma sangat baik untuk kita jadikannya sebagai makanan harian!

Diantara kebaikan kurma ajwa adalah memperbaiki kesihatan tulang, pencernaan makanan bertambah baik, mengurangkan tekanan dan kemurungan, memberikan tenaga, cegah penyakit jantung, kurangi kanser kolon, melegakan alahan dan mengurangkan berat badan.

Tidak perlu tunggu bulan ramadan sahaja untuk anda mengamalkannya, selepas mengetahui khasiat buah kurma tersebut disarankan anda untuk mengamalkannya setiap hari untuk memperbaiki kesihatan dalaman.

Jangan lepaskan peluang untuk membeli Kurma Ajwa keluaran RAUDAH DATES secara eksklusif di PWTC sempena Perhimpunan Agong UMNO 2023 yang berlangsung pada 11-14 Januari ini.

Bersama-sama kita menyebarkan kebaikan kepada satu sama lain!

Untuk keterangan lanjut klik https://www.facebook.com/Raudah-Dates-775537849317680/?mibextid=ZbWKwL atau https://instagram.com/raudahdates – UTVMEDIAMSIA

Leave a Reply

Your email address will not be published.