Sazzy Falak sedia memperkasa wanita di musim terbaharu ‘Women Talk’

  • June 2, 2023
  • 2 min read
Sazzy Falak sedia memperkasa wanita di musim terbaharu ‘Women Talk’

Petaling Jaya, 2 Jun 2023 – Program bual bicara Women Talk yang menampilkan Deborah Henry dan Zoraya Vadillo sebagai pengacara kembali dengan musim terbaharu di TV3 dan platform penstriman video Tonton di www.tonton.com.my pada 29 April lalu.

Terkini, Sazzy Falak bakal melengkapkan program ini sebagai pengacara bersama dengan penampilannya bermula 10 Jun.


Sazzy Falak, selebriti serba boleh yang merupakan seorang pengacara, pelakon, usahawan dan ikon fesyen bakal tampil setiap minggu dalam sesi bual bicara Women Talk. Pernah berpasangan sebagai pengacara di rancangan televisyen, Deborah Henry dan Sazzy Falak bukanlah satu gandingan yang asing dan bakal menghangatkan lagi sesi bual bicara bersama Zoraya Vadillo dan tetamu jemputan setiap minggu.

Datin Elaine Daly, penerbit program Women Talk berkata, “Sazzy Falak mempunyai keupayaan danpengalaman yang luas untuk menerajui program ini dengan baik bersama Deborah Henry dan Zoraya Vadillo.

Dia seorang yang terkenal dalam bidangnya dan sangat bersifat profesional, dan kami rasakan kemunculan Sazzy bersesuaian dengan imej program Women Talk.

Dengan tambahan istimewa musim ini,
kami berharap penonton bakal terpegun dengan profesionalisme dan kebijaksanaan Sazzy Falak dalam memberikan pandangan tentang isu-isu yang menjadi fokus utama dalam kalangan wanita”.


Antara topik dan isu menarik yang akan diselami oleh pengacara trio dan tetamu jemputan adalah berkaitan dunia Alzheimer’s dan demensia, sindrom ‘double burden’, gangguan pemakanan, wanita sebagai pempengaruh dan banyak lagi.

Lebih menarik lagi, tetamu jemputan juga merupakan individu yang berpengalaman dalam bidang berkaitan dengan topik mingguan.

Penampilan istimewa yang bakal memeriahkan episod Women Talk akan datang adalah pelakon dan pelawak, Harith Iskander, model dan hos, Shweta Sekhon, doktor perubatan, Dr. Say Shazril dan ramai lagi.


Sidang produksi Women Talk diketuai oleh Puan Shahila Shah sebagai ketua penerbitan, manakala Datin Elaine Daly dan Said Thani sebagai penerbit serta penampilan pengacara bersama oleh Deborah Henry, Zoraya Vadillo dan Sazzy Falak.


Saksikan Women Talk musim ketiga setiap hari Sabtu, pada pukul 5.00 petang di TV3 dan para penonton juga boleh strim langsung secara definisi tinggi menerusi Tonton di www.tonton.com.my atau di aplikasi
Tonton yang boleh dimuat turun dari Google Play atau App Store.

Untuk maklumat lanjut dan perkembangan terkini tentang program TV3, layari www.xtra.com.my dan ikuti laman media sosial rasmi Facebook, Instagram & Twitter di @TV3Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *