Expo Industri Peruncitan Pertama di Malaysia diadakan pada 2-4 Nov 2022 di WTCKL!

  • October 18, 2022
  • 2 min read
Expo Industri Peruncitan Pertama di Malaysia diadakan pada 2-4 Nov 2022 di WTCKL!
18 Oktober 2022 | Pusat Dagangan Dunia Kuala Lumpur: Ekspo Penyelesaian Runcit (RESONEX) ialah ekspo jenis pertama yang memfokuskan untuk membina industri penyelesaian runcit dengan pengumpulan pembekal penyelesaian runcit!

Bertemakan Membentuk Transformasi Runcit, RESONEX ialah Syurga Beli-belah untuk Peruncit untuk mendapatkan Produk, Teknologi, Platform & Perkhidmatan terkini yang boleh membantu dalam Mengoptimumkan Prestasi Kedai dari segi jualan, trafik, tangkapan data, kawalan kos, bekalan f&b dan lain-lain lagi.

Di RESONEX, ia bukan sekadar pameran yang tertumpu kepada penjualan ruang, sebaliknya ia adalah platform yang akan wujud padanan dan perkongsian silang Ekosistem untuk perniagaan. Dengan tema "Membentuk Transformasi Runcit", RESONEX menjangkakan jumlah penyertaan lebih daripada 200 gerai daripada lebih 5 peserta negara dan ia bertujuan untuk mengumpulkan lebih 15,000 pelawat perdagangan.

RESONEX telah melantik Datuk Seri Garry Chua sebagai Penasihat. Beliau tidak asing dalam Industri Peruncitan dengan pengalaman lebih 30 tahun dan masih sejak menyumbang kepada Industri dalam pelbagai sektor dalam persatuan dan kumpulan perniagaan.

Bagi Ahli Perniagaan di luar sana, ia akan menjadi masa yang sangat bermanfaat untuk menyaksikan aktiviti menarik sepanjang 3 hari daripada aktiviti Padanan Perniagaan ke Sidang Kemuncak Persidangan HALAL ke Bengkel Usahawan Wanita.

Terdapat juga ceramah daripada Transformasi Digital kepada Penyelesaian Baharu.

RESONEX ditaja oleh dua badan korporat utama - UT ROBOTICS sebagai Penaja Berlian dan FUSIONEX GROUP sebagai Rakan Kongsi Berlian. RESONEX juga disokong oleh badan persatuan terkemuka dan rakan kerja, yang paling penting dihoskan oleh Pusat Dagangan Dunia, Kuala Lumpur, disokong oleh Matrade dan Myceb. -UTVMediaMsia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *