Pencarian Bakat Nyanyian Di Sri Pentas, TV3 Sabtu & Ahad ini

  • June 28, 2022
  • 1 min read
Pencarian Bakat Nyanyian Di Sri Pentas, TV3 Sabtu & Ahad ini

Petaling Jaya, 28 Jun 2022 – Terbaharu, TV3 bakal memperkenalkan sebuah rancangan realiti nyanyian baharu, #playlistAJL pada bulan Ogos nanti.

Ia merupakan sebuah rancangan dengan konsep baharu yang bakal membuka peluang baharu kepada mereka yang ingin mengetengahkan bakat dan melebarkan sayap
di industri hiburan.

Sudah pastinya rancangan ini bakal menjadi rancangan hiburan kegemaran rakyat
Malaysia.


Jika anda seorang yang berbakat dalam nyanyian dan bercita-cita mahu menjadi seorang penghibur yang versatil, jangan ketinggalan untuk hadir ke sesi uji bakat pada hujung minggu ini!


Penyertaan program nyanyian terbaharu ini terbuka kepada warganegara Malaysia yang berumur antara 18 hingga 30 tahun serta berkebolehan untuk bernyanyi dalam pelbagai genre muzik.

Kami hanya menerima penyertaan secara solo.

Anda dialu-alukan untuk hadir ke sesi uji bakat yang bakal berlangsung pada 2 dan 3 Julai 2022, bertempat di Sri Pentas, Bandar Utama dari pukul 10.00 pagi hingga 5.00 petang.


Sila bawa kad pengenalan, gambar terkini dan ‘minus one’ ketika hadir ke sesi uji bakat.


Untuk maklumat lanjut dan perkembangan terkini tentang program TV3, layari www.xtra.com.my dan ikuti laman media sosial rasmi Facebook, Instagram & Twitter di @TV3Malaysia.

Gunakan #playlistAJL untuk
menghangatkan lagi perbualan di laman media sosial!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *