Koleksi Filem Cina di Tonton

  • September 22, 2023
  • 2 min read
Koleksi Filem Cina di Tonton

Petaling Jaya, 20 September 2023 – Tonton, perkhidmatan penstriman video tempatan pertama dan terbesar di Malaysia melancarkan kempen “Tonton Wonton” yang menawarkan akses mudah kepada kandungan berbahasa Cina dari pelbagai genre yang berkualiti kepada para penonton.


Tonton Wonton menghimpunkan filem-filem tempatan menarik dengan barisan pelakon tanah air popular yang bertujuan mempromosikan kepelbagaian filem Cina di platform Tonton, termasuk filem “Second
Chance” lakonan oleh Nicholas Teo dan Jack Tan dan “Deliveries” lakonan oleh Jovane Phang dan Fabian Loo yang telah disiarkan baru-baru ini. Filem-filem menarik ini merupakan sebahagian daripada Tonton
Wonton untuk mempamerkan penceritaan yang memukau dan produksi berkualiti tinggi.


Filem kami yang seterusnya iaitu “Be Around You”, akan ditayangkan secara eksklusif di Tonton mulai 27 September. Filem ini akan dibintangi oleh Lynn dan Miao, lakonan tentang sebuah hubungan antara seorang anak perempuan dan ibu mertuanya.

Tonton mempunyai banyak lagi filem eksklusif menarik untuk penonton kami dalam masa terdekat ini, menawarkan seleksi filem yang luas bagi memenuhi pelbagai cita rasa dan pilihan. Nantikan lebih banyak pengumuman mengenai filem cina yang akan datang.


Sertai kami dalam meraikan kandungan filem Cina yang indah dan menarik melalui Tonton Wonton!


Langgan Tonton hari ini dengan serendah RM 9.90. Muat turun aplikasi Tonton melalui Google Play atau App Store, atau layari www.tonton.com.my untuk pengalaman hiburan terbaik.
Ikuti perkembangan terkini Tonton di media sosial menggunakan tanda pagar #Tonton dan #TontonWonton.


Untuk mendapatkan info terkini tentang rancangan kegemaran anda, layari laman sosial Facebook, Twitter,
Tiktok, dan Instagram Tonton iaitu @tontonmy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *