Lagu Cinta Kita musim ketiga tular tempat kelima teratas di Twitter dan raih 3.2 juta capaian penonton

  • November 9, 2021
  • 1 min read
Lagu Cinta Kita musim ketiga tular tempat kelima teratas di Twitter dan raih 3.2 juta capaian penonton

Petaling Jaya, 9 November 2021 – Episod kedua tular tempat kelima teratas di Twitter dengan capaianpenonton 3.2 juta, telah membuktikan Lagu Cinta Kita Musim Ketiga mendapat tempat di hati penonton.Lima pasangan yang berentap Ahad lalu telah menjadi bualan di platform media sosial terutamanya Twitterketika siaran langsung bermula dari pukul 9.00 malam hingga 10.30 malam.

Persembahan kelima-lima pasangan ini berjaya mencuit hati ramai penonton. Walaupun ini merupakanpersembahan pertama mereka, keserasian dapat dilihat antara mereka. Persembahan dimulakan denganpasangan Malhamka dan Yuveena (Ikhmal Hamka dan Yuveena Gunainthran) dengan lagu Cinta LuarBiasa (nyanyian asal Admesh Kamaleng).

Walaupun Malhamka nampak kurang fokus kerana baru sahajakematian ayahanda tersayang sebulan lalu, namun keserasiannya dengan pasangan iaitu Yuveena yangmerupakan kacukan Cina dan India berjaya membuatkan mereka kekal untuk ke peringkat seterusnya.Pasangan lain adalah Achik dan Maria (Achik Asrain dan Maria Khairul) membawakan lagu Risalah Hatinyanyian asal Dewa 19 serta Pasya dan Puteri (Faizul Asyraf dan Puteri Khareeza) dengan lagu Dealovanyanyian asal Once Mekel.

Persembahan daripada Pasya dan Puteri mendapat pujian daripada dua juritetap iaitu Ajai dan Mas Idayu. Namun terdapat dua pasangan tidak berjaya mencantumkan pentas! Duapersembahan tersebut ialah Syafeek dan Zazo (Shafeek Ikhwan dan Zaleha Zolkepli) membawakan lagu1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *